ΕΡΝΤΟΓΑΝ: 'Και η Ελλάδα έχει S300, γιατί οι Αμερικανοί δεν λένε τίποτα;'

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: 'Και η Ελλάδα έχει S300, γιατί οι Αμερικανοί δεν λένε τίποτα;'

“Και η Ελλάδα έχει S300, γιατί οι Αμερικανοί δεν λένε τίποτα;”, διερωτήθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ενώ επιβεβαίωσε ότι γίνονται δοκιμές των S400 λέγοντας ότι δεν θα ρωτήσουν τους Αμερικανούς για αυτό. 

Σε δηλώσεις του έξω από το τζαμί όπου πήγε για την προσευχή της Παρασκευής, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε “αυτή τη στιγμή είναι αλήθεια ότι γίνονται δοκιμές. Έγιναν και γίνονται. Και η απόφαση αυτή των ΗΠΑ οπωσδήποτε δεν μας δεσμεύει. Γιατί εμείς εάν δοκιμάσουμε αυτό που έχουμε στα χέρια μας, τί θα δοκιμάσουμε; Ασφαλώς εμείς γι αυτό δεν θα ρωτήσουμε την Αμερική".

"Επομένως εμείς δεν είναι μόνο τους S400 που έχουμε πάρει από την Αμερική, υπάρχουν και πολλά όπλα, βαρέα, ελαφρά και άλλα. Κάνουμε δοκιμές και εκείνων και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο”, ανέφερε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι ”και στα χέρια της Ελλάδας υπάρχουν S300. Αφήστε τις δοκιμές, τα χρησιμοποιούν. Η Αμερική ρωτάει εκεί κάτι τέτοιο ή λέει κάτι; Όχι. Επομένως σημαίνει ότι αυτοί οι κύριοι ενοχλούνται ειδικά επειδή είναι ένα ρωσικό σύστημα. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι και συνεχίζουμε τον δρόμο μας με τον ίδιο τρόπο”.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE