Εκδήλωση Λυκείου Κύκκου Α’ για τα Οκτωβριανά με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Γιώργο Γεωργή

Εκδήλωση Λυκείου Κύκκου Α’ για τα Οκτωβριανά με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Γιώργο Γεωργή

Την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 το ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΚΚΟΥ Α΄ τίμησε με μια λιτή, αλλά θαυμάσια εκδήλωση την 89η επέτειο της λαϊκής εξέγερσης των ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ 1931.

 

Με μια εξαιρετική ομιλία ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Τεχνών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, πρώην Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα, Καθηγητής Ιστορίας Γιώργος Γεωργής παρουσίασε τα ιστορικά γεγονότα. Λόγω των ισχυόντων κανονισμών και μέτρων ένεκα πανδημίας, την εκδήλωση παρακολούθησε μόνο η Γ΄ τάξη Λυκείου. Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, προσφέρθηκε στον Καθηγητή Γεωργή από τον Διευθυντή του Λυκείου Κύκκου Α΄ κ.Δημήτρη Ταλιαδώρο αντίγραφο πίνακα του Λευτέρη Οικονόμου με τίτλο "Ελληνικός Πολιτισμός", ο οποίος κοσμούσε τον προθάλαμο του σχολείου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE