ΥΠΕΣ: Έξι αιτήσεις πολιτογραφήσεων επενδυτών μετά την ανακοίνωση για τερματισμό του ΚΕΠ΄΄

ΥΠΕΣ: Έξι αιτήσεις πολιτογραφήσεων επενδυτών μετά την ανακοίνωση για τερματισμό του ΚΕΠ΄΄

Έξι αιτήσεις για πολιτογραφήσεις επενδυτών έχουν υποβληθεί από την ημέρα ανακοίνωσης τερματισμού του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος (ΚΕΠ), ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής, σε ανάρτησή του στο Twitter, χαρακτηρίζοντας εσφαλμένα τα όσα λέγονται γύρω από το θέμα.

«Παρά τα όσα εσφαλμένα αναφέρονται, προφανώς για σκοπούς δημιουργίας εντυπώσεων, από τη λήψη της απόφασης του Υ.Σ. για τερματισμό του ΚΕΠ (13.10.2020) μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί 6 αιτήσεις», επεσήμανε ο κ. Νουρής.

Με βάση την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου το ΚΕΠ τερματίζεται την 1η Νοεμβρίου.
 
Υπενθυμίζεται πως ενώπιον της Μονάδας Πολιτογραφήσεων του ΥΠΕΣ στις 30 Σεπτεμβρίου εκκρεμούσαν συνολικά 586 αιτήσεις, εκ των οποίων οι 410 αφορούν αιτήσεις του 2019 και οι υπόλοιπες 176 κατατέθηκαν εντός του 2020.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE