ΥΠΕΣ: Έξι αιτήσεις πολιτογραφήσεων επενδυτών μετά την ανακοίνωση για τερματισμό του ΚΕΠ΄΄

ΥΠΕΣ: Έξι αιτήσεις πολιτογραφήσεων επενδυτών μετά την ανακοίνωση για τερματισμό του ΚΕΠ΄΄

Έξι αιτήσεις για πολιτογραφήσεις επενδυτών έχουν υποβληθεί από την ημέρα ανακοίνωσης τερματισμού του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος (ΚΕΠ), ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής, σε ανάρτησή του στο Twitter, χαρακτηρίζοντας εσφαλμένα τα όσα λέγονται γύρω από το θέμα.

«Παρά τα όσα εσφαλμένα αναφέρονται, προφανώς για σκοπούς δημιουργίας εντυπώσεων, από τη λήψη της απόφασης του Υ.Σ. για τερματισμό του ΚΕΠ (13.10.2020) μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί 6 αιτήσεις», επεσήμανε ο κ. Νουρής.

Με βάση την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου το ΚΕΠ τερματίζεται την 1η Νοεμβρίου.
 
Υπενθυμίζεται πως ενώπιον της Μονάδας Πολιτογραφήσεων του ΥΠΕΣ στις 30 Σεπτεμβρίου εκκρεμούσαν συνολικά 586 αιτήσεις, εκ των οποίων οι 410 αφορούν αιτήσεις του 2019 και οι υπόλοιπες 176 κατατέθηκαν εντός του 2020.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026

BEST OF TOTHEMAONLINE