Συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από το θάνατο του Ηλία Πούλλου – Σημείωμα από την Ομόνοια…

Συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από το θάνατο του Ηλία Πούλλου – Σημείωμα από την Ομόνοια…

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Συμπληρώθηκαν σήμερα 27 χρόνια από τον θάνατο του Ηλία Πούλλου, μιας από τις σημαντικότερες μορφές στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Στις 23 Οκτωβρίου 1993 έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το Οίκημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Ηλίας Πούλλος αν και έφυγε νέος, σε ηλικία μόλις 48 ετών, πρόλαβε και άφησε πίσω του ανεκτίμητο έργο.

Κατείχε από το 1990 μέχρι την ημέρα του θανάτου του, το πόστο του Αντιπροέδρου του Σωματείου και διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να δημιουργήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το δικό της προπονητικό κέντρο.

Ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε τη δημιουργία ένας σύγχρονου αθλητικού κέντρου και με τη δράση του συνέβαλε στο να γίνει το όνειρο πραγματικότητα το 1988-89.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το αθλητικό κέντρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήρε το όνομα του, το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα.

Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1945. Το 1968 περάτωσε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο “Πατρίς Λουμούμπα” της Μόσχας, παίρνοντας το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού και το 1974 εκλέχθηκε ως μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ήταν ένας ικανότατος και χαρισματικός παράγοντας, ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στην οικογένεια της ομάδας μας, αλλά ευρύτερα στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αιωνία του η μνήμη!».

Συμπληρώθηκαν σήμερα 27 χρόνια από τον θάνατο του Ηλία Πούλλου, μιας από τις σημαντικότερες μορφές στην ιστορία του…

Δημοσιεύτηκε από AC Omonia Nicosia στις Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

The post Συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από το θάνατο του Ηλία Πούλλου – Σημείωμα από την Ομόνοια… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE