Χειροπέδες σε 24χρονο για αυτόφωρο αδίκημα – Πολύ βαρύ το πρόστιμο

Χειροπέδες σε 24χρονο για αυτόφωρο αδίκημα – Πολύ βαρύ το πρόστιμο

Ποσότητα αδασμολόγητου καπνού ναργιλέ, βάρους πέραν των 44 κιλών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το πρωί, σε οικία στη Λευκωσία, κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης μελών της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας και τελωνειακή λειτουργοί διενήργησαν έρευνα στην οικία 24χρονου στη Λευκωσία. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού ναργιλέ, βάρους 44 κιλών και 167 γραμμαρίων, 19 ρολόγια, που αποτελούν απομιμήσεις συγκεκριμένης μάρκας και το χρηματικό ποσό των €2015.

Ο 24χρονος ο οποίος ήταν παρόν κατά τη διάρκεια της έρευνας συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στη συνέχεια, μαζί με τα κατασχεθέντα προϊόντα, μεταφέρθηκε στα γραφεία του Αρχιτελωνείου Λευκωσίας, όπου του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους €32,000. Αφού πλήρωσε μέρος του προστίμου και προέβη σε διακανονισμό για το υπόλοιπο, αφέθηκε ελεύθερος.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE