Ξέρανε τη Ρεν ο… Μπουφάλ – ΒΙΝΤΕΟ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Ξέρανε τη Ρεν ο… Μπουφάλ – ΒΙΝΤΕΟ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Η Ρεν προηγήθηκε, αλλά η Ανζέ έφερε τούμπα το ματς, επικρατώντας 2-1. Γκολ ο Μπουφάλ που απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό.

Μεγάλο «διπλό» για την Ανζέ.

Η ομάδα του Σοφιάν Μπουφάλ (που απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο) επικράτησε 2-1 στην έδρα της Ρεν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Championnat.

Ο Χούνου άνοιξε το σκορ στο 18’, με πλασέ από κοντά έπειτα από ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο, η αντίδραση ήταν σχεδόν άμεση. Ο Μπουφάλ έκανε σουτ, η μπάλα κόντρα και κατέληξε στα δίχτυα στο 27’. Ο Φουλζινί κρέμασε τον Γκομίς στο 57’.

Συνεπώς, οι γηπεδούχοι έχασαν τη δυνατότητα να προσπεράσουν έστω και προσωρινά την Παρί, παραμένοντας στους 15 βαθμούς και την τρίτη θέση. Στους 13 πήγε η Ανζέ.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 23/10
Ρεν-Ανζέ 1-2
(18′ Χούνου – 27′ Μπουφάλ, 57′ Φουλζινί)

Σάββατο, 24/10
Λοριάν-Μαρσέιγ (18:00)
Παρί-Ντιζόν (22:00)

Κυριακή, 25/10
Λανς-Ναντ (14:00)
Μπορντό-Νιμ (16:00)
Μπρεστ-Στρασβούργο (16:00)
Μετς-Σεντ Ετιέν (16:00)
Μονπελιέ-Ρεμς (16:00)
Νις-Λιλ (18:00)
Λιόν-Μονακό (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (9η)

Παρασκευή, 30/10
Μαρσέιγ-Λανς (22:00)

Σάββατο, 31/10
Ρεν-Μπρεστ (18:00)
Ναντ-Παρί (22:00)

Κυριακή, 11/11
Σεντ Ετιέν-Μονπελιέ (14:00)
Ανζέ-Νις (16:00)
Ντιζόν-Λοριάν (16:00)
Νιμ-Μετς (16:00)
Ρεμς-Στρασμπούρ (16:00)
Μονακό-Μπορντό (18:00)
Λιλ-Λιόν (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

The post Ξέρανε τη Ρεν ο… Μπουφάλ – ΒΙΝΤΕΟ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE