Μουρίνιο: «Πολλά... μπιπ στα αποδυτήρια»

Μουρίνιο: «Πολλά... μπιπ στα αποδυτήρια»

Οι... βρισιές προς τους παίκτες στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια ημιχρόνου έφεραν την νίκη απέναντι στην Λέστερ σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Τσέλσι μπορεί να νίκησε την Λέστερ με 3-1 όμως στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή και το σφύριγμα της ανάπαυλας την βρήκε να χάνει με 1-0. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο η Τσέλσι έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και τελικά έκανε την ανατροπή. Σύμφωνα με τον προπονητή των «μπλε» ρόλο έπαιξαν οι... βρισιές προς τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα

«Στο ημίχρονο υπήρχαν πολλά μπιπ στα αποδυτήρια. Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στην συνέχεια είπε «Στο δεύτερο μέρος ήμασταν φανταστικοί. Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο δύσκολων αγώνων και έχουμε πλέον μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες».

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο -  Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο - Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στα θετικά προκαταρκτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας για την πορεία της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE