Μουρίνιο: «Πολλά... μπιπ στα αποδυτήρια»

Μουρίνιο: «Πολλά... μπιπ στα αποδυτήρια»

Οι... βρισιές προς τους παίκτες στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια ημιχρόνου έφεραν την νίκη απέναντι στην Λέστερ σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Τσέλσι μπορεί να νίκησε την Λέστερ με 3-1 όμως στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή και το σφύριγμα της ανάπαυλας την βρήκε να χάνει με 1-0. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο η Τσέλσι έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και τελικά έκανε την ανατροπή. Σύμφωνα με τον προπονητή των «μπλε» ρόλο έπαιξαν οι... βρισιές προς τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα

«Στο ημίχρονο υπήρχαν πολλά μπιπ στα αποδυτήρια. Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στην συνέχεια είπε «Στο δεύτερο μέρος ήμασταν φανταστικοί. Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο δύσκολων αγώνων και έχουμε πλέον μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες».

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.