ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 41 καταγγελίες από την Αστυνομία - Υποστατικά εντοπίστηκαν να λειτουργούν μετά τις 22:30

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 41 καταγγελίες από την Αστυνομία - Υποστατικά εντοπίστηκαν να λειτουργούν μετά τις 22:30

Σε 41 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία στην Κύπρο το τελευταίο 24ωρο για παραβάσεις των διαταγμάτων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συνολικά, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, από 970 ελέγχους που έγιναν καταγγέλθηκαν 34 πολίτες και 7 υποστατικά.

Την ίδια στιγμή, ένα υποστατικό στη Λεμεσό και ένα στην Πάφο, αγνόησαν τα διατάγματα και λειτουργούσαν μετά τις 22:30.

Συγκεκριμένα, στην επαρχία Λευκωσίας έγιναν 195 έλεγχοι κατά τους οποίους καταγγέλθηκε ένα υποστατικό και 3 πολίτες.
 
Στη Λεμεσό έγιναν 116 έλεγχοι κατά τους οποίους καταγγέλθηκε ένα υποστατικό και 11 πολίτες, ενώ  στη Λάρνακα από 180 ελέγχους καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά.
 
Εξάλλου, στην Πάφο από 191 ελέγχους καταγγέλθηκε 1 πολίτης και 3 υποστατικά, ενώ στην Αμμόχωστο από 218 ελέγχους προέκυψαν καταγγελίες εναντίον 17 πολιτών.
 
Τέλος, από την επαρχία της Μόρφου σε σύνολο 75 ελέγχων καταγγέλθηκαν δύο πολίτες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η εκλογική διαδικασία για την ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ, η οποία μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουνίου για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος, σήμερα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 18.00, στο Ίδρυμα Βάσος Λυσσαρίδης, θα εκλέξουν τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους δύο Αντιπροέδρους.