Την ένταξη του ΟΚΥπΥ στη δύναμή της ανακοινώνει η ΟΕΒ

Την ένταξη του ΟΚΥπΥ στη δύναμή της ανακοινώνει η ΟΕΒ

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ανακοινώνει την ένταξη του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) στην δύναμη της, εκφράζοντας πλήρη στήριξη στην αποστολή του ΔΣ και της ανώτατης εκτελεστικής ηγεσίας του οργανισμού.

 
«Ο ΟΚΥπΥ με 7.000 περίπου εργαζόμενους συνιστά σήμερα τον μεγαλύτερο εργοδότη μετά την Κυβερνητική μηχανή και φυσιολογικά εντάσσεται στην μεγαλύτερη εργοδοτική οργάνωση της Κύπρου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΕΒ..
 
Προστίθεται οτι «στην αποστολή του Διοικητικού του Συμβουλίου και της ανώτατης εκτελεστικής του ηγεσίας για αυτονόμηση και διαχείριση των δημόσιων νοσηλευτηρίων, των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, της υπηρεσίας ασθενοφόρων και της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ο ΟΚΥπΥ θα έχει την πλήρη στήριξη της ΟΕΒ».
 
Η επιτυχία της δύσκολης αποστολής του ΟΚΥπΥ είναι θεμελιώδους σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος υγείας και για την διασφάλιση ψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη για όλο τον λαό της Κύπρου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE