Νεκρός ο Πρόεδρος της Samsung

Νεκρός ο Πρόεδρος της Samsung

Απεβίωσε την Κυριακή 25/10 σε ηλικία 78 ετών ο Πρόεδρος της Samsung, Λι Κουν Χι ανακοίνωσε ο νοτιοκορεάτικος όμιλος


«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του Λι Κουν Χι, Προέδρου της Samsung Electronics», ανέφερε ο όμιλος.

Ο Λι, ο οποίος μετέτρεψε τον όμιλο σε παγκόσμιο γίγαντα των τηλεπικοινωνιών, βρισκόταν στο κρεβάτι μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη το 2014. Άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου Τζέι ι Λι, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Λι μετέτρεψε την επιχείρηση εμπορίας νουντλς του πατέρα του στον μεγαλύτερο επιχειρηματικό όμιλο της Νότιας Κορέας. «Ο πρόεδρος Λι ήταν ένας αληθινός οραματιστής που μεταμόρφωσε τη Samsung από μια τοπική επιχείρηση σε παγκόσμια πρωτοπόρο καινοτόμα εταιρεία και μια βιομηχανική υπερδύναμη. Η διακήρυξη του "New Management" του 1993 ήταν ο κινητήριος μοχλός του οράματος της εταιρείας να προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία για να βοηθήσει στην πρόοδο της παγκόσμιας κοινωνίας», ανέφερε η Samsung.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέαπολης στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE