ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για 53χρονο – Βοηθήστε να εντοπιστεί - Τον ψάχνουν εδώ και 3 μέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για 53χρονο – Βοηθήστε να εντοπιστεί -  Τον ψάχνουν εδώ και 3 μέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 53χρονου η τύχη του οποίου αγνοείται. Γίνεται παράλληλα έκκληση στο κοινό ώστε να αντλήσουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από τις 21/10/2020 από τη Λεμεσό, ο SVETLOMIR GEORIEV, 53 ετών από τη Βουλγαρία. 

Η 53χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70μ περίπου, με καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Ως μεταφορικό όχημα χρησιμοποιεί αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA, τύπου βαν, με αριθμούς εγγραφής ΕΖΧ 826, άσπρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805515 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE