ΛΑΡΝΑΚΑ: Ληστής ετων 16 - Καταζητούνται 21χρονος και 20χρονος- 'Επαιζαν' τους αστυνομικούς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ληστής ετων 16 - Καταζητούνται 21χρονος και 20χρονος- 'Επαιζαν' τους αστυνομικούς

Στη σύλληψη ανήλικου νεαρού, ηλικίας 16 ετών, προχώρησε η αστυνομία, αναφορικά με την υπόθεση διάρρηξης και ληστείας, που σημειώθηκε χθες στη Λάρνακα, με την Αστυνομία να καταζητεί ακόμα δύο άτομα ηλικίας 20 και 21 ετών.


Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε  το βράδυ του Σάββατο 24/10 από γυναίκα, 36 ετών στη Λάρνακα, ενώ αυτή βρισκόταν γύρω στις 8 το βράδυ στο διαμέρισμά όπου διαμένει στη Λάρνακα, τρία άγνωστα πρόσωπα με πολιτικά ρούχα την επισκέφθηκαν και αφού της ανέφεραν ότι είναι αστυνομικοί, της ζήτησαν να περάσουν εντός του διαμερίσματος.

Η 36χρονη τους επέτρεψε να εισέλθουν εντός του διαμερίσματος και όταν τους ζήτησε τις αστυνομικές τους ταυτότητες, αυτοί της ζήτησαν χρήματα και κατάφεραν και έκλεψαν χρηματικό ποσό 1,500 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ηλεκτρονική ταμπλέτα και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή. 

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού η 36χρονη προσπάθησε να διαφύγει από το διαμέρισμα, με αποτέλεσμα ένας εκ των δραστών να την απωθήσει σπρώχνοντάς της, χωρίς ωστόσο αυτή να τραυματιστεί. 

Από τις περιγραφές της 36χρονης, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα ανήλικος νεαρός, 16 ετών, ενώ εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για άλλα δύο άτομα ηλικίας 20 και 21 ετών, οι οποίοι και αναζητούνται.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE