Άναψε «ΚΟΚΚΙΝΑ» Τιμούρ με παίκτη του – Τον… συγκράτησε ο Μερκής!

Άναψε «ΚΟΚΚΙΝΑ» Τιμούρ με παίκτη του – Τον… συγκράτησε ο Μερκής!

Με το πέρας του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ, υπήρξε μία… λογομαχία μεταξύ του προπονητή της ομάδας της Αμμοχώστου, Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς και του ποδοσφαιριστή του, Τορνίκε Οκριασβίλι.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού ο τηλεοπτικός φακός της Cablenet έδειξε τον Κετσπάγια να εκνευρίζεται σε μία κίνηση με την μπάλα του Οκριασβίλι, που δεν άρεσε του κόουτς, φωνάζοντας του εκεί και δείχνοντας του το τι έπρεπε να πράξει.

Εντούτοις, με το πέρας του αγώνα, ο Γεωργιανός προπονητής κατευθύνθηκε προς το μέρος του Οκριασβίλι, για να δώσει συνέχεια στο όλο ζήτημα, με τον παίκτη να αντιδρά και να κατευθύνεται προς το μέρος του κόουτς.

Εντούτοις, ο Μερκής παρενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα, όπως και ο Νταουσβίλι και μέλη του τεχνικού επιτελείου της Ανόρθωσης, και όλοι πορεύθηκαν στα αποδυτήρια.

The post Άναψε «ΚΟΚΚΙΝΑ» Τιμούρ με παίκτη του – Τον… συγκράτησε ο Μερκής! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE