Χαραλαμπίδου για Γενικό Εισαγγελέα - 'Θέλει να του φρεσκάρω τη μνήμη;'

Χαραλαμπίδου για Γενικό Εισαγγελέα - 'Θέλει να του φρεσκάρω τη μνήμη;'

Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα προχώρησε το βράδυ της Κυριακής (25/10), η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας, το Σάββατο (24/10).

Όπως ανέφερε η κ. Χαραλαμπίδου, κυβέρνηση και υπουργοί έρχονταν σε σκληρές αντιπαραθέσεις με τον Κώστα Κληρίδη και πετούσαν στον κάλαθο των αχρήστων τις γνωμοδοτήσεις του.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Χαραλμπίδου: 

'Ο Γενικός Εισαγγελέας είπε ότι εκτρέπεται οποίος αμφισβητεί τις γνωμοδοτήσεις του. Υποθετω γνωρίζει πως υπουργοί και κυβέρνηση όχι μόνο αμφισβητούσαν αλλά έρχονταν σε σκληρές αντιπαραθέσεις με τν Κ.Κληρίδη και πετούσαν στη κάλαθο των αχρήστων τις γνωμοδοτήσεις του. Θέλει να του φρεσκάρω τη μνήμη;'

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE