ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΠΕΡΓΚ μετά το 0-0: «This is… football» – Τι είπε για το rotation

ΜΠΕΡΓΚ μετά το 0-0: «This is… football» – Τι είπε για το rotation

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΕΝΠ, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο… Δεν είμαστε χαρούμενοι, θα έπρεπε να κερδίζαμε σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και το τι έκανε ο αντίπαλος. Αμυντικά ο Κούσουλος και ο Νικόλας ήταν εξαιρετικοί. Δεν φτιάξαμε τόσες πολλές ευκαιρίες, κάναμε αλλαγές αρχίσαμε με ποιότητα το παιχνίδι, είναι μία εμπειρία για μας αυτό το παιχνίδι, όμως σίγουρα ο στόχος ήταν η νίκη και δεν τα καταφέραμε. Όσον αφορά αν θα γίνει το rotation στα επόμενα παιχνίδια, θα το δούμε ανάλογα, δεν μπορούν να παίζουν οι ίδιοι παίκτες Πέμπτη – Κυριακή. Αν το κάνουμε αυτό θα χάσουμε παίκτες από τραυματισμούς και η απόδοση μας δεν θα είναι η αναμενόμενη. Στο α’ έρος δεν είχαμε το ρυθμό, δεν συνδυαζόμασταν σωστά, στο β’ οι αλλαγές μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι. Αν καταφέρναμε να σκοράρουμε θα ήταν σπουδαίο να πάρουμε τη νίκη σε τέτοια μέρα που δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Είχαμε την ομάδα που ήταν ικανή να σκοράρει για τη νίκη. Ο Νικόλας Παναγιώτου έπαιξε σαν βετεράνος στο ματς το ίδιο και ο Κούσουλος. Πολύ καλός και ο Κίκο αμυντικά και επιθετικά, κάποιοι δεν ήταν και τόσο καλοί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μας έλειπε αυτό το κάτι για να πετύχουμε το γκολ».

 

The post ΜΠΕΡΓΚ μετά το 0-0: «This is… football» – Τι είπε για το rotation appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top