«Οπαδός της Ρεάλ ο ρέφερι του clasico»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Οπαδός της Ρεάλ ο ρέφερι του clasico»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Μπαρτσελόνα διαμαρτυρήθηκε επίσημα για την απόδοση του Μαρτίνες Μουνουέρα στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Sport κυκλοφορεί με μαρτυρίες που κάνουν λόγο πως ο διαιτητής είναι οπαδός των «μερένγκες»!

Ο Μουνουέρα αντιμετωπίζεται πλέον εχθρικά από τους Καταλανούς για το πέναλτι που έδωσε στον Σέρχιο Ράμος όταν ο Λενγκλέ τον τράβηξε από τη φανέλα και με τη βοήθεια του μόνιτορ ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ η Ρεάλ προτού φτάσει στο 3-1.

«Είναι Μαδριλένος…» αναφέρει η Sport στο πρωτοσέλιδό της, αναφέροντας πως πολίτες του Μπένιδορμ της Κοινότητας της Βαλένθια, ενώ, τονίζεται πως ο πατέρας του Μουνουέρα είναι είναι ιδρυτικό στέλεχος της λέσχης φίλων της Ρεάλ, «los amigos».

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post «Οπαδός της Ρεάλ ο ρέφερι του clasico»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.