Το τελευταίο αντίο στην Έλλη Κυριακίδου

Το τελευταίο αντίο στην Έλλη Κυριακίδου

Τελείται η κηδεία της Έλλης Κυριακίδου σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς, με τα έξοδα να έχουν αναληφθεί από το γραφείο τελετών.

Η ιστοσελίδα «Κύπριοι Ηθοποιοί» στο Facebook ανακοίνωσε ότι η κηδεία της κ. Κυριακίδου, η οποία απεβίωσε πρόσφατα, θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς σήμερα στις 1500, καθώς και ότι λόγω των μέτρων για την πανδημία η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η οικογένεια της Έλλης Κυριακίδου γνωστοποιεί ότι «τα έξοδα της κηδείας ανέλαβε εξολοκλήρου το γραφείο τελετών "Παντοκράτωρ" σε ένδειξη αγάπης κι εκτίμησης προς την εκλιπούσα».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.