Το τελευταίο αντίο στην Έλλη Κυριακίδου

Το τελευταίο αντίο στην Έλλη Κυριακίδου

Τελείται η κηδεία της Έλλης Κυριακίδου σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς, με τα έξοδα να έχουν αναληφθεί από το γραφείο τελετών.

Η ιστοσελίδα «Κύπριοι Ηθοποιοί» στο Facebook ανακοίνωσε ότι η κηδεία της κ. Κυριακίδου, η οποία απεβίωσε πρόσφατα, θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς σήμερα στις 1500, καθώς και ότι λόγω των μέτρων για την πανδημία η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η οικογένεια της Έλλης Κυριακίδου γνωστοποιεί ότι «τα έξοδα της κηδείας ανέλαβε εξολοκλήρου το γραφείο τελετών "Παντοκράτωρ" σε ένδειξη αγάπης κι εκτίμησης προς την εκλιπούσα».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE