Το τελευταίο αντίο στην Έλλη Κυριακίδου

Το τελευταίο αντίο στην Έλλη Κυριακίδου

Τελείται η κηδεία της Έλλης Κυριακίδου σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς, με τα έξοδα να έχουν αναληφθεί από το γραφείο τελετών.

Η ιστοσελίδα «Κύπριοι Ηθοποιοί» στο Facebook ανακοίνωσε ότι η κηδεία της κ. Κυριακίδου, η οποία απεβίωσε πρόσφατα, θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς σήμερα στις 1500, καθώς και ότι λόγω των μέτρων για την πανδημία η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η οικογένεια της Έλλης Κυριακίδου γνωστοποιεί ότι «τα έξοδα της κηδείας ανέλαβε εξολοκλήρου το γραφείο τελετών "Παντοκράτωρ" σε ένδειξη αγάπης κι εκτίμησης προς την εκλιπούσα».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.