LIKE ONLINE

Εντολή ταξίαρχου στους αστυνομικούς για πρόστιμα σε νεαρά άτομα στο Σύνταγμα - 'Τελειώνετε, άντε παίζουμε τώρα...' - VIDEO

Εντολή ταξίαρχου στους αστυνομικούς για πρόστιμα σε νεαρά άτομα στο Σύνταγμα - 'Τελειώνετε, άντε παίζουμε τώρα...' - VIDEO

Φαίνεται πως στην Ελλάδα, η πρώτη μέρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα βράδια δεν ήταν εύκολη, καθώς υπήρξαν παρατυπίες, κυρίως από νεαρούς. Οι οποίοι και την... πλήρωσαν.

Ένας ταξίαρχος της αστυνομίας, φανερά ενοχλημένος, καταγράφηκε σε βίντεο να δίνει εντολή σε υφιστάμενούς του αστυνομικούς να κόψουν πρόστιμα σε νεαρά άτομα, τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή του Συντάγματος μετά τις 00:30 το ξημέρωμα της Κυριακής (25/10), χωρίς να έχουν κάποια βεβαίωση εργοδότη.

Εντατικούς ελέγχους έκανε το βράδυ του Σαββάτου προς το ξημέρωμα της Κυριακής (25/10) η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, στην πρώτη μέρα εφαρμογής της βραδινής απαγόρευσης κυκλοφορίας (από 00:30 έως 05:00), στην προσπάθεια να αναχαιτιστεί ο κορονοϊός.

Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο, που φέρνει στο «φως» το newsit.gr, στο οποίο εμφανίζεται ένας ταξίαρχος της αστυνομίας, φανερά ενοχλημένος, να δίνει εντολή στους υφιστάμενούς του αστυνομικούς να κόψουν πρόστιμα σε νεαρά άτομα, τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή του Συντάγματος μετά τις 00:30, χωρίς να έχουν κάποια βεβαίωση εργοδότη.

Ένας νεαρός ακούγεται να λέει «μόλις σχολάσαμε», με τον ταξίαρχο να του ζητάει βεβαίωση εργοδότη, την οποία και δεν έχει. Τότε, ο αστυνομικός δίνει αμέσως εντολή, σε αυστηρό ύφος, για πρόστιμα: «Πρόστιμα. Τελειώνετε. Άντε παίζουμε τώρα»...

Με πληροφορίες από newsit, gazetta

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»

«Σαν την Κύπρο εν έσχει»: «Πέταξαν» τα έσοδα από τον τουρισμό – Αυτές οι αγορές ξόδεψαν τα περισσότερα – Πίνακες

Στο Νοσοκομείο 29χρονος μετά από συμπλοκή: Εντοπίστηκε σε δρόμο με τραύμα στην πλάτη - Άφαντος ο δράστης

Δυο ανήλικοι πίσω από την πυρκαγία στην Τριμίκλινη - «Έπαιζαν» με πυροτεχνήματα

Xρήστος Μάστορας: Δείτε τον να χορεύει στο TikTok με την αδερφή του - Βίντεο



Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Στη δίνη έντονου προβληματισμού βρίσκονται τα κόμματα τα οποία μετά τον πρώτο απολογισμό για το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου, συνεχίζουν την ενδοσκόπηση και την ανάλυση, με στόχο τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top