Μειώθηκε ο όγκος και η αξία του Κύκλου Εργασιών στο λιανικό εμπόριο το 8μηνο 2020

Μειώθηκε ο όγκος και η αξία του Κύκλου Εργασιών στο λιανικό εμπόριο το 8μηνο 2020

Μείωση παρουσίασε ο όγκος και η αξία του Κύκλου Εργασιών στο λιανικό εμπόριο κατά τους πρώτους οκτώ μήνες του 2020, σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις της Στατιστικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, για την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2020, ο Δείκτης Όγκου Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου υπολογίζεται ότι σημείωσε μείωση 2,8% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2019.

 Τον Αύγουστο, σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις, ο Δείκτης μειώθηκε κατά 3,5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους και έφτασε στις 122,7 μονάδες (βάση 2015=100).
 
Εξάλλου για την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2020, ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου υπολογίζεται ότι σημείωσε μείωση 4,3% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2019.
 
Κατά τον Αύγουστο 2020, σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις της Στατιστικής Υπηρεσίας, ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου μειώθηκε κατά 4,8% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους και έφτασε στις 116,0 μονάδες (βάση 2015=100).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE