Τουρκία: Ακύρωσε τη Navtex της στρατιωτικής άσκησης για την 28η Οκτωβρίου

Τουρκία: Ακύρωσε τη Navtex της στρατιωτικής άσκησης για την 28η Οκτωβρίου

«H Ελλάδα και η Τουρκία στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών ακύρωσαν αμοιβαία ως ένδειξη καλής θέλησης τις Navtex που είχαν ανακοινώσει προηγουμένως για την ανατολική Μεσόγειο»

Στην επίσημη ακύρωση των Νavtex για στρατιωτικές ασκήσεις που θα διεξάγονταν από Ελλάδα και Τουρκία ανήμερα των εθνικών εορτών στις 28 και 29 Οκτωβρίου, προχώρησαν οι αρχές των δύο χωρών, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΙΗΑ.

Επικαλούμενο πηγές ασφαλείας, το πρακτορείο ΙΗΑ μετέδωσε ως έκτακτη είδηση το μεσημέρι της Δευτέρας ότι «η Ελλάδα και η Τουρκία στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών ακύρωσαν αμοιβαία ως ένδειξη καλής θέλησης τις Navtex που είχαν ανακοινώσει προηγουμένως για την ανατολική μεσόγειο».

Συγκεκριμένα, «η Ελλάδα ανακοίνωσε ότι ακύρωσε τη Navtex για τις 29 Οκτωβρίου και η Τουρκία αντίστοιχα για τις 28 Οκτωβρίου. Πηγές ασφαλείας δήλωσαν ότι η Τουρκία ακύρωσε τη δική της Navtex για ασκήσεις με πραγματικά πυρά στη Μεσόγειο ως ένδειξη καλής θέλησης».

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE