Αντιδράσεις παικτών της Ομόνοιας μετά την γκέλα απέναντι στην ΕΝΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αντιδράσεις παικτών της Ομόνοιας μετά την γκέλα απέναντι στην ΕΝΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσιεύει τις αναρτήσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών του “τριφυλλιού” στα social media, μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) αγώνα με αντίπαλο την ΕΝΠ στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαμε από μερικούς ποδοσφαιριστές μας μετά τον χθεσινό αγώνα με την ΕΝΠ. Σας τις παρουσιάζουμε πιο κάτω:

Κίκο          

«Συνέχισε τη σκληρή δουλειά και κοίταζε μπροστά γιατί τα καλύτερα έρχονται!» το ωραίο μότο που συνόδευσε την ανάρτησή του ο Κίκο.

Γιαν Λέτσιακς

Αν και δεν αγωνίστηκε έστειλε το δικό του μήνυμα. «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, ας συνεχίσουμε να παλεύουμε στα επόμενα παιχνίδια» ανέφερε.

Έρνεστ Ασάντε

«Αυτό ήταν ένα χτύπημα στην πορεία. Επόμενος» έγραψε ο Γκανέζος ακραίος επιθετικός που ήδη σκέφτεται τον επόμενο αγώνα».

Αμπντουλαχί Σέχου

«Δεν είμαστε χαρούμενοι με την ισοπαλία εντός έδρας, αλλά είχαμε πολλά θετικά πάνω στα οποία μπορούμε να κτίσουμε» το μήνυμα του Νιγηριανού μέσου.

The post Αντιδράσεις παικτών της Ομόνοιας μετά την γκέλα απέναντι στην ΕΝΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE