Μπουφόν: Ευγνώμονες στον Τέβες

Μπουφόν: Ευγνώμονες στον Τέβες

Ένας βαθμός χωρίζει τη Γιουβέντους από τη κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, μετά το 3-2 επί της Φιορεντίνα, με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να αποθεώνει τον Κάρλος Τέβες σημειώνοντας πως όλοι στην ομάδα θα είναι για πάντα ευγνώμονες στον Αργεντινό επιθετικό.

 Ο Τέβες έβαλε δυο γκολ στη νίκη επί της Φιορεντίνα και ο αρχηγός της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, δήλωσε: "Είμαστε ευτυχισμένοι. Ξέραμε ότι το ματς έκρυβε πολλές παγίδες, αλλά με υπομονή και επιμονή ξεπεράσαμε το εμπόδιο μιας αντιπάλου που τα έδωσε όλα. Ο Τέβες είναι φανταστικός. Από την αρχή της σεζόν μας βοηθάει να παίρνουμε νίκες. Ουσιαστικά, είναι ο παίκτης που μας οδηγεί στον τίτλο και θα του είμαστε για πάντα ευγνώμονες".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Οι διακοπές τελείωσαν. Τα πολιτικά γραφεία ξαναμπαίνουν σε ρυθμό, οι κομματικές μηχανές παίρνουν μπροστά και πίσω από τις δημόσιες δηλώσεις αρχίζουν να διαμορφώνονται οι πρώτες πραγματικές κινήσεις με ορίζοντα το 2028.