Έστειλε μηνύματα… ΚΑΙ στον ΑΠΟΕΛ!

Έστειλε μηνύματα… ΚΑΙ στον ΑΠΟΕΛ!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Νεόφυτος Μιχαήλ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, έκανε τρομερή εμφάνιση στο Δασάκι και ήταν αναμφίβολα ο MVP του αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό.

Με τέτοιες εμφανίσεις, στέλνει ουσιαστικά και… έμμεσα μηνύματα στον ΑΠΟΕΛ, ότι αξίζει να του δοθεί και μία ευκαιρία στο υψηλότερο επίπεδο, να διεκδικήσει δηλαδή θέση βασικού σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Να σημειωθεί ότι ο 26χρονος πλέον γκολκίπερ, αποκτήθηκε το 2017 από τους “γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας και από τότε παραχωρείται δανεικός εδώ κι εκεί!

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στον Άρη Λεμεσού, την επόμενη χρονιά (2018-2019) στον ΠΑΣ Γιάννινα, πέρσι (2019-2020) στον Αστέρα Τρίπολης και φέτος (2020-2021) που επέστρεψε στην Κύπρο, παίζει ξανά δανεικός!

Ι.Ι.

The post Έστειλε μηνύματα… ΚΑΙ στον ΑΠΟΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE