ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σκηνικό από ταινία - Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικό - Έπεσαν πυροβολισμοί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σκηνικό από ταινία - Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικό - Έπεσαν πυροβολισμοί

Ομάδα νεαρών στην Λεμεσό επιτέθηκε σε αστυνομικό, ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα για να καταφέρει να διαφύγει.

Όπως μεταδίδει το ΡΙΚ, προηγήθηκε σύλληψη 22χρονου ο οποίος μαζί με ομάδα ακόμη 2 νεαρών, έγραφαν συνθήματα σε τοίχους. Το περιστατικό έγινε στις 20:30 το βράδυ στην Ανεξαρτησίας.

Τα εν λόγω άτομα φέρεται να έγραφαν συνθήματα και να προκαλούσαν ζημιές. Εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας και καταδιώχθηκαν. Οι 2 κατάφεραν να διαφύγουν και ακόμη αναζητούνται.

Ο 22χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς. Την ώρα που ο αστυνομικός που τους καταδίωξε του περνούσε χειροπέδες, ομάδα 20 περίπου νεαρών που έφθασε στο σημείο προσπάθησε να του επιτεθεί. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για να αποτραπεί περαιτέρω σύρραξη και αφού το μέλος της Αστυνομίας, διαισθάνθηκε άμεσο κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας, έριξε στον αέρα ένα προειδοποιητικό πυροβολισμό, με αποτέλεσμα τα πιο πάνω πρόσωπα να απομακρυνθούν.

Ο 23χρονος συλληφθέντας θα τεθεί το πρωί ενώπιων του Επαρχιακού Δικαστηρίου της πόλης για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Αναζητούνται άλλοι 2 νεαροί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top