Ξανά ΧΑΜΟΣ στην Μπαρτσελόνα: Νέα αποχή παικτών από την κουβέντα για τις μειώσεις

Ξανά ΧΑΜΟΣ στην Μπαρτσελόνα: Νέα αποχή παικτών από την κουβέντα για τις μειώσεις

Από τη στιγμή που δεν έλαβαν επισήμως και εγγράφως την διαβεβαίωση ότι το υπαλληλικό προσωπικό δεν θα συμμετέχει στις μειώσεις, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα διεμήνυσαν ότι θα απέχουν από το δεύτερο ραντεβού με τη διοίκηση!

Οι ποδοσφαιριστές του καταλανικού συλλόγου κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τους απλούς εργαζόμενους του κλαμπ απέναντι στη διοίκηση του Μπαρτομέου και με τον τρόπο τους πιέζουν για να γίνει αποδεκτό το μεγάλο τους αίτημα.

Την ώρα που ο σύλλογος ζητούσε και από το υπαλληλικό προσωπικό να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των μειώσεων των μισθών, οι παίκτες αντέδρασαν και ζήτησαν όλοι οι εργαζόμενοι να εξαιρεθούν από αυτό.

Μετά το πρώτο ραντεβού με τους διοικούντες, οι ποδοσφαιριστές είχαν απαιτήσει εγγράφως τη συμφωνία για να μην υπάρξουν μειώσεις στους εργαζόμενους, αυτό το έγγραφο δεν έφτασε ποτέ στα χέρια τους κι έτσι, δεν θα παραστούν εντός της ημέρας στη νέα συνάντηση με τη διοίκηση!

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ξανά ΧΑΜΟΣ στην Μπαρτσελόνα: Νέα αποχή παικτών από την κουβέντα για τις μειώσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE