Tα λέει με τους ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ο Χαμπουλλάς – Αποφασίζουν για Παπαχαραλάμπους

Tα λέει με τους ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ο Χαμπουλλάς – Αποφασίζουν για Παπαχαραλάμπους

Το πληροφορηθήκαμε χθες από ανακοίνωση του Απόλλωνα, ότι δεν… βρήκε οτιδήποτε μεμπτό η Επιτροπής Δεοντολογίας και Αθλητισμού, στην έρευνα που έκανε για πιθανή χειραγώγηση του αγώνα Ανόρθωσης – Απόλλωνα. 

Η διοίκηση των κυανολεύκων της Λεμεσού, ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής να την κάνει με… ελαφρά πηδηματάκια (“να παραιτηθεί ησύχως” ήταν η χαρακτηριστική πρόταση στο ανακοινωθέν).

Στην Ανόρθωση, πέρα από το αυτονόητο που περιμένουν να πράξει ο γνωστός δικηγόρος, θα αποφασίσουν προσεχώς αν θα λάβουν νομικά μέτρα εναντίον του.

Θα έχει συνάντηση προσεχώς ο πρόεδρος Χαμπουλλάς με τους δικηγόρους της εταιρίας και θα πράξουν αναλόγως. Οι όποιες αποφάσεις θα ανακοινωθούν μετά τον αυριανό εξ αναβολής αγώνα με τον Εθνικό.

The post Tα λέει με τους ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ο Χαμπουλλάς – Αποφασίζουν για Παπαχαραλάμπους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Κυπριακό, αφθώδης πυρετός, ενεργειακά και θέματα εσωτερική επικαιρότητας ήταν τα θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο των σημερινών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE