H Red Wolf ανάμεσα στους κορυφαίους σε Ελλάδα και Κύπρο στα Sports Marketing Awards 2020

H Red Wolf ανάμεσα στους κορυφαίους σε Ελλάδα και Κύπρο στα Sports Marketing Awards 2020

H Red Wolf Digital Group τιμήθηκε στα Sports Marketing Awards 2020 στην Ελλάδα με 14 συνολικά βραβεία, εκ των οποίων τα 2 χρυσά για τον 3o Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους της Ελλάδας σε μία αξέχαστη βραδιά.

Στα Sports Marketing Awards 2020, μεταξύ άλλων τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν θρύλοι του αθλητισμού, όπως ο Αντώνης Νικοπολίδης, η Cosmote TV με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, ο μιντιακός όμιλος 24Media, η Stoiximan, η ΠΑΕ ΟΦΗ και άλλοι μεγάλοι οργανισμοί και διοργανώσεις.

Ανάμεσα σε όλους αυτούς ξεχώρισε και η Red Wolf Digital Group για τη διοργάνωση του 3ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας αποσπώντας συνολικά 14 βραβεία με 2 χρυσά, εννέα ασημένια και 3 χάλκινα!

Τα Sports Marketing Awards, που διοργανώνονται από την Boussias Communications, αποτελούν τον σημαντικότερο θεσμό για την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών αθλητικού Μarketing στην Ελλάδα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE