ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο σε ιερόδουλες για μη χρήση μάσκας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο σε ιερόδουλες για μη χρήση μάσκας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρόστιμα σε ιερόδουλες για μη χρήση μάσκας έκοψε η αστυνομία, με την οργάνωση «Steps» να κάνει λόγο για έλλειψη μέριμνας στο επάγγελμα και εκδικητικές πρακτικές.

Σε γυναίκες εργαζόμενες στον τομέα του σεξ επέβαλε πρόστιμα προχθές η αστυνομία για τη μη χρήση μάσκας σε δημόσιο χώρο. Η οργάνωση «Steps» που τις εκπροσωπεί, έκανε λόγο για εκδικητικές πολιτικές, τονίζοντας: «Από την αρχή της πανδημίας έχει καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχει σοβαρή κρατική μέριμνα και πολιτική που θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και ασφαλή συνέχιση της εργασίας τους, έχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα λήψης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αδειών και επιδομάτων» σημειώνει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Για να έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις θα πρέπει να έχουμε και ίσα δικαιώματα και δυστυχώς εν μέσω του δεύτερου κύματος επιβεβαιώνεται ξανά ότι οι πιο ευάλωτοι καθίστανται ακόμη ευαλωτότεροι». Η εργασία στο σεξ να αναγνωρίζεται στην Ελλάδα ως νόμιμη εργασία, αλλά στην πράξη δεν εντάσσει τους εργαζόμενους εντός εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, επισημαίνει η «Steps». Και καταλήγει λέγοντας:

«Όπως φαίνεται, μπορεί η κυβέρνηση να εξαίρεσε από την απαγόρευσης κυκλοφορίας (00.30 με 05.00) όσους εργάζονται νύχτα, ωστόσο για ακόμα μια φορά δεν μερίμνησε για τους εργαζόμενους στο σεξ».

 

ΑΠΟ Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top