ΥΓΕΙΑ

ΟΚΥπΥ: Διαβεβαιώσεις στις συντεχνίες για προσλήψεις νοσηλευτών

ΟΚΥπΥ: Διαβεβαιώσεις στις συντεχνίες για προσλήψεις νοσηλευτών

Σε διαβεβαιώσεις σχετικά με τις προσλήψεις νέων νοσηλευτών, προχώρησε ο ΟΚΥπΥ, την Τρίτη (27/10).

Συγκεκριμένα, ο ΟΚΥπΥ, επιβεβαίωσε τις συντεχνίες των Νοσηλευτών ότι προχωρεί κανονικά η υλοποίηση της απόφασης για πρόσληψη νέων νοσηλευτών.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) επιβεβαίωσε σήμερα στις συντεχνίες των Νοσηλευτών ότι προχωρεί κανονικά η υλοποίηση της απόφασης για πρόσληψη νέων νοσηλευτών για στελέχωση των Νοσηλευτηρίων και των Διευθύνσεων του Οργανισμού μέσω της συνάντησης που είχε ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού, κ. Χρίστης Λοϊζιδης μαζί τους.

Οι επιτυχόντες νοσηλευτές έχουν ενημερωθεί και έχει τροχοδρομηθεί η άμεση πρόσληψή τους.

Επιπλέον ο Οργανισμός σε συνεννόηση με τις συντεχνίες των νοσηλευτών έχει εντοπίσει καινούργιες ανάγκες που προέκυψαν από μετακινήσεις προσωπικού σε νέες ή υφιστάμενες υπηρεσίες αλλά και λόγω της μεταβλητότητάς των αναγκών του. Οι συγκεκριμένες ανάγκες θα αξιολογούνται συνεχώς με βάσει τα δεδομένα που προκύπτουν.

Ο ΟΚΥπΥ επιθυμεί να διαβεβαιώσει ότι παραμένει προσηλωμένος στη μεγάλη προσπάθεια της αυτονόμησης των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων στο καινούργιο ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαμορφώνεται με την εφαρμογή την δεύτερης φάσης του ΓεΣΥ, με πρώτιστο στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς όλους τους δικαιούχους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top