Κίνηση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ από τη Θύρα 9: Μαζεύει χρήματα για οπαδό της Ανόρθωσης με λευχαιμία

Κίνηση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ από τη Θύρα 9: Μαζεύει χρήματα για οπαδό της Ανόρθωσης με λευχαιμία

Με ανακοίνωση της η Θύρα 9 ενημερώνει πως μαζεύει χρήματα για τον οπαδό της Ανόρθωσης, Θανάση, ο οποίος δίνει μάχη με την λευχαιμία.

Αναλυτικά: 
«Πληροφορηθήκαμε χθες για τον μεγάλο αγώνα που δίνει απέναντι στη λευχαιμία ο φίλος της ανόρθωσης Θανάσης. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το τι περάσαμε όταν δικό μας στέλεχος έδωσε αυτή την μεγάλη μάχη δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι.
Για αυτό ενημερώνουμε τα μέλη μας αλλά και όλο τον Πράσινο Λαό πως από τα σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 06/11 θα μαζεύουμε χρήματα για να τα παραδώσουμε στην οικογένεια. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν μπορούν να επικοινωνήσουμε με τα στελέχη μας ή με την σελίδα μας.
Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια».

The post Κίνηση ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ από τη Θύρα 9: Μαζεύει χρήματα για οπαδό της Ανόρθωσης με λευχαιμία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE