'Κλείδωσε' η πρώτη συνάντηση Αναστασιάδη - Τατάρ - Τα λένε στην οικία της Σπέχαρ

'Κλείδωσε' η πρώτη συνάντηση Αναστασιάδη - Τατάρ - Τα λένε στην οικία της Σπέχαρ

Άτυπη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ για την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο αναφέρει ότι σήμερα, ο νέος Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ και ο Ε/κ ηγέτης Νίκος Αναστασιάδης επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να συναντηθούν για πρώτη φορά την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου.

Προστίθεται ότι η άτυπη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ειδικής Αντιπροσώπου/Αναπληρώτριας Ειδικής Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, στην οικία της στην προστατευμένη από τα ΗΕ περιοχή, στις 7μμ. 

Η κ. Σπέχαρ προσβλέπει  να φιλοξενήσει τον κ. Αναστασιάδη και τον κ. Τατάρ για την πρώτη άτυπη συνάντησή τους ως ηγέτες της ε/κ και της τ/κ κοινότητας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία Αβέρωφ – Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα

VIDEO: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία Αβέρωφ – Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα

Προβληματισμός επικρατεί στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE