Ο κόουτς που θα βρει μπροστά του και θα αντιμετωπίσει ο Τιμούρ στο Δασάκι – Αγωνίστηκε σε Απόλλωνα και άλλες ομάδες (ΦΩΤΟ)

Ο κόουτς που θα βρει μπροστά του και θα αντιμετωπίσει ο Τιμούρ στο Δασάκι – Αγωνίστηκε σε Απόλλωνα και άλλες ομάδες (ΦΩΤΟ)

Μετά το διαζύγιο του Εθνικού Άχνας με τον Ντιν Κλάφουριτς, αποφασίστηκε όπως στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στο Δασάκι της Άχνας κόντρα στην Ανόρθωση, βρεθεί στον πάγκο των γηπεδούχων ο βοηθός Μπόγιαν Μαρκόφσκι.

Είχε πρωτοέρθει στην Κύπρο ως ποδοσφαιριστής για λογαριασμό της ΕΝΠαραλιμνίου το 2009, ενώ το 2012 για μία διετία πήγε στον Απόλλωνα. Ακολούθως, πέρασε δύο ξεχωριστές σεζόν (2014-2015 και 2016-2017) από την Αγία Νάπα, από τον Οθέλλο (2017-2018) και μετά ήταν Εθνικό (2018-2020).

 

The post Ο κόουτς που θα βρει μπροστά του και θα αντιμετωπίσει ο Τιμούρ στο Δασάκι – Αγωνίστηκε σε Απόλλωνα και άλλες ομάδες (ΦΩΤΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE