Ο κόουτς που θα βρει μπροστά του και θα αντιμετωπίσει ο Τιμούρ στο Δασάκι – Αγωνίστηκε σε Απόλλωνα και άλλες ομάδες (ΦΩΤΟ)

Ο κόουτς που θα βρει μπροστά του και θα αντιμετωπίσει ο Τιμούρ στο Δασάκι – Αγωνίστηκε σε Απόλλωνα και άλλες ομάδες (ΦΩΤΟ)

Μετά το διαζύγιο του Εθνικού Άχνας με τον Ντιν Κλάφουριτς, αποφασίστηκε όπως στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στο Δασάκι της Άχνας κόντρα στην Ανόρθωση, βρεθεί στον πάγκο των γηπεδούχων ο βοηθός Μπόγιαν Μαρκόφσκι.

Είχε πρωτοέρθει στην Κύπρο ως ποδοσφαιριστής για λογαριασμό της ΕΝΠαραλιμνίου το 2009, ενώ το 2012 για μία διετία πήγε στον Απόλλωνα. Ακολούθως, πέρασε δύο ξεχωριστές σεζόν (2014-2015 και 2016-2017) από την Αγία Νάπα, από τον Οθέλλο (2017-2018) και μετά ήταν Εθνικό (2018-2020).

 

The post Ο κόουτς που θα βρει μπροστά του και θα αντιμετωπίσει ο Τιμούρ στο Δασάκι – Αγωνίστηκε σε Απόλλωνα και άλλες ομάδες (ΦΩΤΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE