Στις 28 Μαΐου ενώπιον του δικαστηρίου η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ

Στις 28 Μαΐου ενώπιον του δικαστηρίου η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού καταχωρήθηκε σήμερα η υπόθεση που αφορά την Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού Παπαηλιού, η οποία θα κληθεί στις 28 Μαΐου να απαντήσει στις τέσσερις κατηγορίες που θα τις απαγγελθούν, σε σχέση υπόθεση που αφορά παρέμβαση της σε προαγωγές προσωπικού του Πανεπιστημίου.

Η κ. Κεραυνού αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν κατάχρηση εξουσίας, επηρεασμό αρμόδιας αρχής, καταρτισμό εγγράφου χωρίς εξουσία και κυκλοφορία του εγγράφου που καταρτίστηκε χωρίς εξουσία.

Οι κατηγορίες βασίζονται σε μαρτυρίες ότι η κ. Κεραυνού προχώρησε σε αλλαγές στο 1ο πρακτικό που της Ad Hoc επιτροπή αξιολόγησης, που όρισε η Σύγκλητος, για την ανέλιξη/προαγωγή ενταγμένων λεκτόρων του Πανεπιστημίου, κατά τρόπο που καθόρισαν τη σειρά προτεραιότητας των υποψηφίων προς προαγωγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE