Στις 28 Μαΐου ενώπιον του δικαστηρίου η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ

Στις 28 Μαΐου ενώπιον του δικαστηρίου η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού καταχωρήθηκε σήμερα η υπόθεση που αφορά την Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού Παπαηλιού, η οποία θα κληθεί στις 28 Μαΐου να απαντήσει στις τέσσερις κατηγορίες που θα τις απαγγελθούν, σε σχέση υπόθεση που αφορά παρέμβαση της σε προαγωγές προσωπικού του Πανεπιστημίου.

Η κ. Κεραυνού αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν κατάχρηση εξουσίας, επηρεασμό αρμόδιας αρχής, καταρτισμό εγγράφου χωρίς εξουσία και κυκλοφορία του εγγράφου που καταρτίστηκε χωρίς εξουσία.

Οι κατηγορίες βασίζονται σε μαρτυρίες ότι η κ. Κεραυνού προχώρησε σε αλλαγές στο 1ο πρακτικό που της Ad Hoc επιτροπή αξιολόγησης, που όρισε η Σύγκλητος, για την ανέλιξη/προαγωγή ενταγμένων λεκτόρων του Πανεπιστημίου, κατά τρόπο που καθόρισαν τη σειρά προτεραιότητας των υποψηφίων προς προαγωγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE