ΚΥΠΕΛΛΟ Γ΄ & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ: Αναβολή αγώνα λόγω θετικού κρούσματος

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ΄ & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ: Αναβολή αγώνα λόγω θετικού κρούσματος

Αναβάλλεται ο αγώνα Κυπέλλου ΑΠΟΝΑ – ΑΠΕΠ λόγω θετικού κρούσματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΟΠ ανακοινώνει πως ο σημερινός αγώνας μεταξύ του ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας και της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς για την Α’ φάση του Κυπέλλου Coca – Cola Γ΄ & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ αναβάλλεται.

Η αναβολή οφείλεται σε θέτικο κρούσμα στην ομάδα της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς για το οποίο ενημερώθηκε σήμερα η ΚΟΠ. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για σήμερα στις 13:30 και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει χρόνος για να υποβληθούν σε τεστ τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της ΑΠΕΠ, πριν την έναρξη του αγώνα.

The post ΚΥΠΕΛΛΟ Γ΄ & Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ: Αναβολή αγώνα λόγω θετικού κρούσματος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.