Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης ο Γκιστ

Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης και «σόκαρε» τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικανός κάνει κάτι τέτοιο...

Συγκεκριμένα, την 1η Ιουνίου του 2011 ως παίκτης της Παρτιζάν, λίγο καιρό πριν υπογράψει στην Φενέρμπαχτσε, ο Γκιστ είχε βρεθεί ξανά θετικός σε ινδική κάνναβη.

Για την ακρίβεια, στον οργανισμό του πάουερ φόργρουοντ είχε βρεθεί το χημικό στοιχείο που η μαριχουάνα αφήνει... πίσω της μετά την χρήση, κατά τη διάρκεια ενός τεστ-ρουτίνας. 

Τότε, η FIBA τον είχε τιμωρήσει με αποκλεισμό τριών μηνών. Αυτή είναι και η μίνιμουμ ποινή, καθώς ο κανονισμός προβλέπει αποκλεισμό από τρεις μήνες έως δύο χρόνια.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE