Πρόκριση με ανατροπή ο Τσιτσιπάς

Πρόκριση με ανατροπή ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 στα σετ του Γιάν Λέναρντ Στρουφ στο τουρνουά της Βιέννης.

Πρόκριση με ανατροπή για τον Τσιτσιπά.

Ο 22χρονος τενίστας δυσκολεύτηκε απέναντι στον Γιαν Λέναρντ Στρουφ, αλλά τον λύγισε με ανατροπή, επικρατώντας 2-1 (6-7(3), 6-3, 6-4) στα σετ. Με αποτέλεσμα να προκριθεί στην επόμενη φάση του τουρνουά της Βιέννης. Επόμενο εμπόδιο θα είναι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, που επιβλήθηκε με 2-0 (7-6(6), 6-3) τον Κάρεν Κατσάνοφ. Ο Έλληνας άσος είχε νίκησε με 3-0 τον Βούλγαρο στο Roland Garros.

O Τσιτσιπάς δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση με τον Γερμανό, που πήρε το πρώτο σετ αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλό του. Στη συνέχεια βελτιώθηκε αισθητά το νούμερο 5 στον κόσμο, επέβαλλε τους κανόνες του και στηρίζοντας αρκετά το παιχνίδι του στο σερβίς ισοφάρισε τον αγώνα και δικαία πήρε στη συνέχεια τη νίκη.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Πρόκριση με ανατροπή ο Τσιτσιπάς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχάρη τον Péter Magyar για τη νίκη του στις εκλογές, εκφράζοντας την προσδοκία για στενή και εποικοδομητική συνεργασία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

BEST OF TOTHEMAONLINE