Νεότερο: Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών

Νεότερο: Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών

Μετά την αντίδραση της Ανόρθωσης, η ΚΟΠ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ορίσει τον τελικό Κυπέλλου των Γυναικών, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και όχι στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Υπενθυμίζουμε πως η «Κυρία» είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ερμή στο στάδιο «Αμμόχωστος» στις 17:00 και νωρίτερα, στις 11:00 είχε οριστεί ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα σε Λευκοθέα και Apollon Ladies. Το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος θα επιβαρυνόταν, ήταν ένα ζήτησα για την Ανόρθωση και η ΚΟΠ φαίνεται πως βρήκε την λύση.

Η ΚΟΠ δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί επίσημα, ωστόσο αναμένεται να γίνει νέα αλλαγή στο στάδιο που θα διεξαχθεί το τελικός Κυπέλλου στις γυναίκες, με το στάδιο «Αντώνης Παπαδοπουλος» να τον φιλοξενεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE