Η Hyundai τώρα και στο Παραλίμνη με τεχνική εξυπηρέτηση στη Δερύνεια

Η Hyundai τώρα και στο Παραλίμνη με τεχνική εξυπηρέτηση στη Δερύνεια

Η συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα νέα μοντέλα της Hyundai στην Κύπρο, δημιούργησε την ανάγκη για περισσότερα σημεία επαφής των πελατών με τη μάρκα.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της ανά το Παγκύπριο, η CTC Automotive έχει ορίσει αντιπρόσωπο της Hyundai στο Παραλίμνι την Amiraz Motors, υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Ρούσου. Ο εκθεσιακός χώρος Amiraz Motors βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στη Λεωφόρο 1ης Απριλίου.

Επίσης, για καλύτερη τεχνική εξυπηρέτηση Hyundai, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, η CTC Automotive έχει ορίσει το συνεργείο “Πανίκος Θωμά”, που βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Γκράχαμ Μπελ 3, στη Βιομηχανική Ζώνη Δερύνειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE