Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου Κύπρου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά και με βάση το άρθρο 12Β του Καταστατικού θα ασχοληθεί με τα ακόλουθα θέματα:
Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα Τακτικά Μέλη τα οποία έχουν εξοφλημένες τις ετήσιες συνδρομές τους και με βάση το άρθρο 15Β, οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν γραπτώς στον Γραμματέα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18.00.
ΣΗΜ: Για τη διεξαγωγή της Γενικής και Εκλογικής Συνέλευσης θα ακολουθηθούν όλες οι πρόνοιες των πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με τον Covid 19.
The post Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




