Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Εκφράζει αποτροπιασμό για την επίθεση στη Νίκαια - Αλληλεγγύη σε Μακρόν

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Εκφράζει αποτροπιασμό για την επίθεση στη Νίκαια - Αλληλεγγύη σε Μακρόν

Τον αποτροπιασμό του για την επίθεση στη Νίκαια σήμερα εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, καθώς και αλληλεγγύη στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Αισθάνομαι «αποτροπιασμό και λύπη για την επίθεση στη Νίκαια σήμερα το πρωί», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στη γαλλική γλώσσα.

Απευθυνόμενος στον Εμανουέλ Μακρόν «και στους Γάλλους φίλους μας», προσθέτει ότι «μοιραζόμαστε τον πόνο σας και στεκόμαστε με αλληλεγγύη δίπλα σας».

«Είμαστε ενωμένοι ενάντια στο μίσος και την τρομοκρατία. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα και τα αγαπημένα τους πρόσωπα», καταλήγει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE