ΑΤΑΚΑ για Τάμαρι και ΑΠΟΕΛ: «Ήταν αλλού»!

ΑΤΑΚΑ για Τάμαρι και ΑΠΟΕΛ: «Ήταν αλλού»!

Μιλώντας στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, τοποθετήθηκε και για τη μεταγραφή του Τάμαρι, λέγοντας πως ο παίκτης ήταν… αλλού για αλλού.

Η επισήμανση του: 

Για τον Τάμαρι: «Εμείς του προτείναμε αύξηση απολαβών, ήταν ο μοναδικός στον οποίο το προτείναμε αυτό όμως επειδή ζούσα καθημερινά τον παίκτη έβλεπα ότι ήταν αλλού. Και παρά να τα χάσουμε όλα το επόμενο καλοκαίρι πήγε μεταγραφή».

The post ΑΤΑΚΑ για Τάμαρι και ΑΠΟΕΛ: «Ήταν αλλού»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.