Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ και του Ζόρντι Γκόμεθ στη συνέντευξη τύπου

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ και του Ζόρντι Γκόμεθ στη συνέντευξη τύπου

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την Αϊντχόφεν για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Κυπριακής ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ.

Δηλώσεις και από τον Ζόρντι Γκόμεθ.

Αναλυτικά:

«Δύσκολο ματς. Πιστεύω ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι στην Ευρώπη μέχρι σήμερα και ήδη είχαμε κάνει καλά ματς. Το να ανταγωνιστούμε τον Γκέτζε, τον Μάλεν ήταν πολύ δύσκολο αλλά είχαμε καλή απόδοση. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα σε αυτή την φάση. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και την εμφάνιση. Τέτοιες ομάδες μπορούν να σε τιμωρήσουν σε κάθε ευκαιρία. Το γκολ του Ζόρντι ήταν σπάνιας ομορφιάς, δεν το βλέπεις συχνά. Είχε ποιότητα στην εκτέλεση».

The post Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ και του Ζόρντι Γκόμεθ στη συνέντευξη τύπου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.