ΦΟΝΟΣ - ΕΥΡΥΧΟΥ: Επτά χρόνια φυλάκισης στον 21χρονο που μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του

ΦΟΝΟΣ - ΕΥΡΥΧΟΥ: Επτά χρόνια φυλάκισης στον 21χρονο που μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του

Καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ο 21χρονος ο οποίος μαχαίρωσε τον 22χρονο συγκάτοικο του Amgain Bibek από το Νεπάλ.

Θυμίζουμε ότι ο φόνος διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης (05/05) στην Ευρύχου.

Γύρω στις 22.45μ.μ, (05/05), μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Ευρύχου, 21χρονος, ο οποίος ανέφερε, ότι μαχαίρωσε τον συγκάτοικό του, μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί του, στον χώρο όπου διαμένουν στο πιο πάνω χωριό.

Ο 21χρονος, παραδέχθηκε την ενοχή του για τον φόνο του επίσης 21χρονου Νεπαλέζου φοιτητή με τον οποίο συγκατοικούσε, καθώς το θύμα της υπόθεσης δέχθηκε θανάσιμη μαχαιριά.   

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.