ΦΟΝΟΣ - ΕΥΡΥΧΟΥ: Επτά χρόνια φυλάκισης στον 21χρονο που μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του

ΦΟΝΟΣ - ΕΥΡΥΧΟΥ: Επτά χρόνια φυλάκισης στον 21χρονο που μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του

Καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ο 21χρονος ο οποίος μαχαίρωσε τον 22χρονο συγκάτοικο του Amgain Bibek από το Νεπάλ.

Θυμίζουμε ότι ο φόνος διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης (05/05) στην Ευρύχου.

Γύρω στις 22.45μ.μ, (05/05), μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Ευρύχου, 21χρονος, ο οποίος ανέφερε, ότι μαχαίρωσε τον συγκάτοικό του, μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί του, στον χώρο όπου διαμένουν στο πιο πάνω χωριό.

Ο 21χρονος, παραδέχθηκε την ενοχή του για τον φόνο του επίσης 21χρονου Νεπαλέζου φοιτητή με τον οποίο συγκατοικούσε, καθώς το θύμα της υπόθεσης δέχθηκε θανάσιμη μαχαιριά.   

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».