ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο σεισμός στην Αθήνα έγινε αισθητός μέχρι και Κρήτη, Θεσσαλία και νησία - Υπάρχουν ζημιές

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο σεισμός στην Αθήνα έγινε αισθητός μέχρι και Κρήτη, Θεσσαλία και νησία - Υπάρχουν ζημιές

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αττική.

Όπως μεταδίδουν τα Ελλαδικά Μέσα, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αθήνα, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.

Οι πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για 6,6 ρίχτερ βορειοδυτικά της Σάμου.

O ισχυρός σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το protothema.gr το επίκεντρο εντοπίζεται βόρεια της Σάμου, σε θαλάσσιο χώρο και το εστιακό βάθος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι περίπου 10 χιλιόμετρα, πρόκειται δηλαδή για επιφανειακό σεισμό. Η ισχυρότατη δόνηση που είχε διάρκεια, έγινε αισθητή στη Θεσσαλία, την Αττική, όλα τα νησιά και την Κρήτη.

Από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE