Σεισμός στη Σάμο: 'Η αστυνομία διώχνει κόσμο από τη θάλασσα' λέει δημοσιογράφος από το νησί -VIDEO

Σεισμός στη Σάμο: 'Η αστυνομία διώχνει κόσμο από τη θάλασσα' λέει δημοσιογράφος από το νησί -VIDEO

Για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στη Σάμο μίλησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Κομνηνός, που ζει κι εργάζεται εκεί - Μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση προκάλεσε ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Σάμο.

Για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στο νησί, μίλησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Κομνηνός, που ζει κι εργάζεται εκεί. «Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Εχω ζήσει σεισμούς, αυτό ήταν κάτι πολύ ισχυρό. προσπαθούσα να βγω από τον ραδιοσταθμό και χάναμε την ισορροπία μας. Ηταν η ώρα που σχολούσαν τα παιδιά.

Τα περισσότερα κτήρια είναι καλά. Εχουν πέσει τα παλιά κτήρια. Μεγάλος πανικός στις καφετέριες, άκουγες παντού ουρλιαχτά. Στην παραλιακή αυτή τη στιγμή υπάρχει αστυνομία και δεν αφήνει τον κόσμο να πάει στην παραλία γιατί υπάρχει ο φόβος τσουνάμι» ανέφερε ο Κομνηνός.

ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE