ΣΜΥΡΝΗ: Νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από το σεισμό - Κατέρρευσαν δεκάδες κτήρια

ΣΜΥΡΝΗ: Νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από το σεισμό - Κατέρρευσαν δεκάδες κτήρια

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 120 έχουν τραυματιστεί, με τους 80 να είναι σε σοβαρή κατάσταση, στη Σμύρνη, μετά την κατάρρευση δεκάδων κτιρίων που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 6,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Σάμου, το μεσημέρι της Παρασκευής (30/10).

Την ίδια ώρα, τα τουρκικά δίκτυα αναφέρουν πως έχουν καταρρεύσει τουλάχιστον 25 κτίρια στο κέντρο της Σμύρνης, ενώ η θάλασσα βγήκε στη στεριά και πλημμύρισαν δρόμοι στην πόλη.

Σύμφωνα με τη Μαρία Ζαχαράκη, απεσταλμένη του OPEN TV στην Κωνσταντινούπολη, υπάρχουν δεκάδες εγκλωβισμένοι στη Σμύρνη, έπειτα από την κατάρρευση κτιρίων στην πόλη, ενώ σε κάποιες ακτές σημειώθηκε τσουνάμι. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με μήνυμά του στα social media, δήλωσε πως έχει κινηθεί ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός, ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο πλέον για 6,8 ρίχτερ.

Από: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE