ΣΑΜΟΣ- ΣΕΙΣΜΟΣ: C-130 στη Σάμο για την μεταφορά 14χρονου πολυτραυματία στην Αθήνα - Εκτός κινδύνοι οι υπόλοιποι 7

ΣΑΜΟΣ- ΣΕΙΣΜΟΣ: C-130 στη Σάμο για την μεταφορά 14χρονου πολυτραυματία στην Αθήνα - Εκτός κινδύνοι οι υπόλοιποι 7

Στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 του στρατού μεταβαίνει εσπευσμένα στη Σάμο για να διακομίσει σε νοσοκομεία της Αθήνας δύο τραυματίες από το σεισμό των 6,7 Ρίχτερ.

Ειδικότερα, θα αεροδιακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», ένας 14χρονος με ανοιχτά κατάγματα.

Θα αεροδιακομιστεί επίσης 63χρονη με κάταγμα ζυγωματικού και μερική ρήξη σπλήνα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ.

Στο Νοσοκομείο Σάμου παραμένουν 7 τραυματίες, όλοι εκτός κινδύνου.

Στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου μετέβησαν 10 πολίτες. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψαν στις οικίες τους.

Όλες οι υγειονομικές μονάδες παραμένουν σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE