Με πείσμα και τρέλα για τη γαλάζια τη φανέλα!

Με πείσμα και τρέλα για τη γαλάζια τη φανέλα!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της ομάδας του Απόλλωνα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ αύριο στο ΓΣΖ.

Ο Τον Κάανεν προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά πριν από το αυριανό δύσκολο αγώνα δίνοντας σύνθημα νίκης.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής. Οι παίκτες του Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως η ΑΕΚ και να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες του ΑΠΟΕΛ για να ανέβουν ξανά στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.