ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον βγάζει μάτι το… μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής Ομόνοιας

Πλέον βγάζει μάτι το… μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής Ομόνοιας

Η πορεία της φετινής Ομόνοιας αλλά και γενικότερα με τον Μπεργκ στον πάγκο είναι εξαιρετική όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και αδυναμίες.

Μια από αυτές, ίσως και η μεγαλύτερη, είναι και στο σκοράρισμα. Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ αποχώρησε, στην θέση του ήρθε ο Μίχαλ Ντούρις ενώ και ο Ανδρόνικος Κακουλλής κλήθηκε αρκετές φορές να καλύψει αυτή την θέση.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους επιθετικούς του τριφυλλιού δεν έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά στο σκοράρισμα, πέρα από τον Ερίκ Μποτεάκ που έχει 5 γκολ σε 13 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθούν οι Ζόρντι και Τιάγκο με 2 και από εκεί και πέρα το… χάος.

Με λίγα λόγια οι επιθετικοί Ντούρις, Κακουλής και Σενέ έχουν από ένα μόλις γκολ και αυτό λέει πολλά.

Το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν αλλά και με την ΕΝΠ πριν από λίγες μέρες φανέρωσε και την δυσκολία της Ομόνοιας στην επίθεση. Από την μια με την ΕΝΠ κόντρα σε μια κλειστή άμυνα και πολυπρόσωπη δεν βρέθηκε η λύση ούτε με Κακουλλή, ούτε με Σενέ, Ασάντε και τους υπόλοιπους.

Την Πέμπτη με την Αϊντχόφεν μπορεί ο Ζόρντι Γκόμεθ να σκόραρε από το κέντρο όμως αν και η Ομόνοια δημιούργησε καλές ευκαιρίες εντούτοις τις σπατάλησε με τον Μίχαλ Ντούρις να χάνει μεγάλες ευκαιρίες.

Βέβαια, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, η γενικότερη εικόνα και πορεία της Ομόνοιας φέτος είναι πέρα για πέρα θετική και… ονειρική αφού είναι ήδη σε ευρωπαϊκό όμιλο. Να μην ξεχνάμε κιόλας το βεβαρημένο πρόγραμμα και το… βαρύ rotation του Μπεργκ, που ως ένα σημείο είναι και αναγκαίο.

Το γεγονός όμως ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα δεν αναιρεί τα υπόλοιπα αλλά ούτε και πρέπει να το… προσπερνούμε. Και ο Χένινγκ Μπεργκ μας έχει πει πολλές φορές ότι πιστεύει στους παίκτες του και τους στηρίζει με κάθε ευκαιρία. Στο χέρι τους είναι να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο γιατί έρχονται καυτά παιχνίδια και πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από το Μακάρειο και τον Ολυμπιακό.

The post Πλέον βγάζει μάτι το… μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής Ομόνοιας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θες να πάρεις το σκυλάκι σου για μπάνιο; Αυτές είναι οι 7 dog-friendly παραλίες - Οι σοβαρές ελλείψεις και οι υποχρεώσεις των ιδιοκτητών

Επαναφέρει τη «σκιώδη κυβέρνηση» ο ΔΗΣΥ: Θωρακίζεται η Αννίτα με συμβούλους - Οι προσωπικές ατζέντες στελεχών

Μαυρίκιος – Ιλάειρα: Γεννητούρια για το αγαπημένο ζεύγος – Ήρθε στον κόσμο η Ιωάννα Μελωδία – Δείτε φωτογραφία

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Αυξημένος ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων» - Προστατεύθηκαν κατοικίες και φωτοβολταϊκό πάρκο

Έκρηξη σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό – Τι δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις



ΥΠΕΣ: Βρισκόμαστε σε μια σημαντική στιγμή στο Κυπριακό

ΥΠΕΣ: Βρισκόμαστε σε μια σημαντική στιγμή στο Κυπριακό

Από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προβαίνει σε στοχευμένες και συγκεκριμένες κινήσεις που θα οδηγήσουν τις δύο πλευρές στον διάλογο, με μοναδική επιδίωξη την εξεύρεση μιας συνολικής λύσης στο κυπριακό ζήτημα, στο πλαίσιο που καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, και σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες της Ευρωπαϊκές Ένωσης και το Διεθνές Δίκαιο, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top