ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Το καιρικού μενού για την τελευταία μέρα του Οκτώβρη - Πως μπαίνει ο Νοέμβριος

Τμ. Μετεωρολογίας: Το καιρικού μενού για την τελευταία μέρα του Οκτώβρη - Πως μπαίνει ο Νοέμβριος

Ασθενής χαμηλή πίεση θα αρχίσει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο 31/10, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ του Σαββάτου 31/10, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 01/11, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα δυνατό να  παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα 02/11, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν λίγες βροχές, μετά το μεσημέρι, στο εσωτερικό και σε περιοχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη 03/11, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται, μετά το μεσημέρι, κατά τόπους βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία  αναμένεται να σημειώσει περαιτέρω πτώση για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top